تماس با مبین هلث: 

02177142885 - 09355929609

مقالات

ضدعفونی برونكوسكوپ

ضدعفونی برونکوسکوپ

ضدعفونی برونكوسكوپ ها

به منظور اطمينان از عملكرد صحيح وشرايط نگهداری درست ، برونکوسکوپ ها، منابع نور و قيچی ها ر ا قبل از انجام پروسيجر بررسی نمود. در خصوص برونوسكوپ بايد قبل از اولين استفاده در روز و نيز بلافاصله بعد از هر استفاده ، ضدعفونی سطح بالا را انجام داد. (HLD)
بايد تمامي قسمت های قابل جدا شدن را برای شستشوی مكانيكی از يكديگر جدا نمود . همچنیين قسمت های داخلی و خارجی برنوسكوپ بايد به دقت با يک شوينده آنزيمی تميز شوند.
كانال ها برس كشی شده و قسمت هايی كه از هم جدا شده اند د ر محلول شوينده آنزيمی خنثی مستغرق گردد .

شستشو و ضدعفونی برونكوسكوپ ها

مدت زمان نگهداشتن وسايل در محلول آنزيمی، بستگي به نوع محلول دارد. در خصوص قسمت سر برونكوسكوپ های غير قابل غوطه ورنمودن، آن را با گاز آغشته به محلول آنزيمی تميز كرد.
ضدعفوني برونكوسكوپ بايد با غوطه ور نمودن كامل آن ، در ظرف حاوی محلول گلوتارالدئيد ۲% که عاری از مواد فعال سطحی (سورفكتانت) است به مدت ۲۰ دقيقه انجام گردد. (خصوصاً به هنگام پرنمودن كانال ها بسيار دقت كنيد.)
در رابطه با آندوسكوپ های غيرقابل غوطه ور نمودن ، می توان از يک لوله سخت استفاده كرد. با اين كار می توانيد تمام قسمت هايی را كه قابل جابه جايی هستند را غوطه ور سازيد.
بايد در حالی كه سرنگ به كانال های آسپيراسيون وصل است ماده ضدعفونی كننده را از داخل آن آسپيره نمود . با اين كار مطمئن می شويم كه در طی اين مدت، كانال ها با گلوتارالدهيد در تماس بوده اند.
بايد فعاليت محلول گلوتاالدهيد، كنترل شده باشد و ظرف حاوی اين محلول، برچسب داشته باشد تا از فعال بودن آن مطمئن شويم.
سپس بايد با آب معمولی فراوان (ترجيحاً آب مقطر استريل باشد و نبايد محلول فيزيولوژی استفاده شود ) كانال ها و قسمت خارجي آن را آبكشی نمود.

ضدعفونی برونكوسكوپ

ضدعفونی برونكوسكوپ

خشک کردن بعد از ضدعفونی برونكوسكوپ

خشک كردن نهايی بايد با استفاده از اكسيژن يا هوای فشرده فيلتر شده انجام گردد.
در پايان روز بايد برونوسكوپ را (ترجيحاً به حالت آويزان) در محلي خشک و عاري از گرد و خاک نگهداری كرد. فورپس های بيوبسی يا فورسپس های خارج بدن  بايد با شوينده های آنزيمی شسته و استريل و اتوكلاو شوند.
برس هاي مورد استفاده در مطالعات سيتولوژی و با كتريولوژی بايد دور انداخته شوند . در طی انجام برونكوسكوپی و بر اي جلوگيری از تماس منبع نور با مواد بيولوژيكی، بايد آن را با ورقه پلاستيكی يكبار مصرف پوشاند و در پايان كار با يک گاز آغشته به شوينده، تميز كرد.

توصيه در مورد ضدعفونی برونكوسكوپ:

در زمانی كه برونكوسكوپی بر روی بيمار با نقص سيستم ايمنی انجام می شود، توصيه می شود آندوسكوپ را به مدت ۶۰ دقيقه در گلوتارالدهيد غوطه ور نماييد.
با توجه به اينكه مدت زمان مورد نياز جهت اثربخشی گلوتارالدهيد، بستگي به تعداد موارد انجام شده دارد، توصيه می شود PH به طور مداوم كنترل گردد، طول عمر اين محلول حدود ۱۴ روز تخمين زده شده است.
كنترل هميشگی آندوسكوپ از لحاظ باكتريولوژی توصيه نمی شود ، مگر در مواردی که مشكوک به عفونت متقاطع  باشيم. در اينگونه موارد بهترين روش جداسازی باكتريولوژی، برس كشيدن كانال ها می باشد.
در مواردی كه آلودگی مكرر كانال آندوسكوپ به اثبات رسيده باشد، بايد بعد از انجام يک شستشوی كامل ، آن را با اتيلن اكسايد استريل نمود.

جهت ضدعفونی برونكوسكوپ می توانید از محلول های سطح بالا مانند محلول ضدعفونی کننده سطح بالا گلوتارآلدئیدی high level آندوسکوپ تی جی استرو جی پلاس (TGSTRU G PLUS) و یا ضدعفونی گلوتارآلدئیدی دکتربرنا جی تی ای %۲/۵ استفاده کنید.

برای شستشوی آنزیماتیک، قبل از ضدعفونی برونكوسكوپ ،  می توانید از محلول شوینده آنزیماتیک ابزار و وسایل پزشکی، جراحی و اسکوپی ها ، تی جی استرو ایزایم (TGSTRUEXYM) استفاده کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
منوی دسته بندی های خود را در هدساز - موبایل - المان منو موبایل - نمایش/حذف - انتخاب منو تنظیم کنید
سبد خرید
0
اگر از این محصول استفاده کردید لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.x